English

M3C FEST 2, 2. spetember 2010Kulturno-izobraževalno društvo PiNA je 2. septembra 2010 od 14. ure dalje gostila drugi M3C fest - festival mreže multimedijskih centrov. Na festivalu, ki se je odvijal v Mestni občini Koper, se je z raznimi programi predstavilo 13 multimedijskih centrov iz vse Slovenije, kjer je sodelovala tudi KID KIBLA.

M3C FEST je multimedijski festival Mreže multimedijskih centrov Slovenije, ki je namenjen promociji mreže, produkciji, ki nastaja znotraj multimedijskih centrov ter posameznikom in skupinam, ki jih združuje ustvarjalnost, tehnologija in vodenje. Letošnji festival, katerega organizator in gostitelj je Kulturno izobraževalno društvo Pina, je že drugi festival zapored. Temeljil bo na predstavitvi lastne produkcije, s čimer bodo producenti na nacionalnem nivoju prikazali procese ustvarjanja, kulturno umetniško vrednost in uporabnost končnih produktov. Z njim bodo povezali akterje, ki uporabljajo to orodje za delovanje na kulturno umetniškem, izobraževalnem in raziskovalnem področju.
Predstavitve so se od 14. do 20. ure odvijale v koprski Taverni in e-Kavarni PiNA. Ob 21. uri pa bo v koprskem MKSMC sledil multimedijski glasbeni performans Wanda & Nova deViator z naslovom Zamrznjene podobe v soorganizaciji Društva prijateljev zmernega napredka (DPZN).

Kulturno izobraževalno društvo KIBLA se je kot eden izmed članov mreže na festivalu predstavilo s intermedijskim performancem (DIS)integracija, avtorskim projektom Luke Dekleva in Camerona Bobra.

Podroben program najdete na spletni strani Pina:
http://www.pina.info/content/view/526/1/

Dejavnosti


KIBLA PORTAL

KiBela

artKIT

KIBLA2LAB

Neformalno izobraževanje

Spremljevalni program

Sodelovanja in gostovanja

KIBAR

Za:misel

TOX

folio

Festivali


KIBLIX

MED

Festival ljubezni 2008-2012

Dnevi radovednosti 1997-2011

Ciklus (DA)(NE)S

Projekti, koprodukcije in mednarodna sodelovanja


Aktualni projekti
  - RUK
  - Digitalni dediščinski inkubator (DDI)
  - Virtualni multimodalni muzej (ViMM)
  - Ruritage
  - Caravan NEXT
  - Mreža multimedijskih centrov
  - X-OP

Koprodukcije

Zaključeni projekti

Naročilo obvestil

Poiščite nas na socialnih omrežjih:Nagrada e-odličnost 2008
MULTIMEDIJSKI CENTER KIBLA / Ulica kneza Koclja 9, 2000 Maribor, Slovenija, Evropa
telefon: 059 076 371 ali 059 076 372 / e-pošta: kibla@kibla.org