Slovensko

































Srečanje poslovnih komunikatorjev omrežne skupine 02

V torek, 13. decembra 2005 se je v Kibli zbralo štirideset radovednih komunikatorjev. 7. srečanje poslovnih komunikatorjev omrežne skupine 02 je namreč gostila KID KIBLA in Petra Simončič, komunikatorji pa so se ob strokovni pomoči Lee Pisani ukvarjali s kulturo oblačenja in govorico oblačil

Pisanijeva je diplomantka študija Oblikovanja tekstilij in oblačil v Ljubljani, v Londonu pa je dokončala specializacijo in pridobila naziv CMB Image Consultant. Strokovnjakinja je svoje predavanje v prvem delu posvetila pomenu usklajenosti oblačil z osebnostjo človeka in konsistentnosti oblačil s tem, kar želi človek svetu okoli sebe sporočiti oz. kaj želi projicirati s svojo podobo. V drugem delu je razložila kaj oblačila govorijo, saj vsaka komponenta oblačil sporoča – tako barva kot kroji, materiali in dodatki. Osnova za dober videz pa je osebna urejenost vsakega človeka. Kritično je pokomentirala videz nekaterih javnih oseb.
»Kot posebej dobro oblečenega človeka bi lahko izpostavila Josipa Broza Tita, ki je bil po mojem mnenju ob vsaki priložnosti odlično oblečen in morda prav zato uspešen v svoji karieri,« je dejala Pisanijeva. Omenila je še zanimivo tezo, da ženske, ki se ličijo, zaslužijo več kot tiste, ki se ne, s katero so se nekateri udeleženci strinjali, drugi pa ne. 

Večer je popestril nastop glasbenega gosta presenečenja, 6 Packa Čukurja, ki je poskrbel, da so se udeleženci dvignili s stolov in zaplesali ob ritmih njegovih uspešnic. Ob nagradni igri za letalsko vozovnico iz Maribora do Salzburga in nazaj, odlični mehiški hrani restavracije Tako's in koktejlih se je večer v dobrem vzdušju zaključil.

Fotografije


















Sections


KIBLA PORTAL

KiBela

artKIT

KIBLA2LAB

Neformalno izobraževanje

Spremljevalni program

Sodelovanja in gostovanja

KIBAR
  - arhiv

Za:misel

TOX

folio

Festivals


KIBLIX

MED

Festival ljubezni 2008-2012

Dnevi radovednosti 1997-2011

Ciklus (DA)(NE)S

Projects, Coproduction and International Cooperation


Aktualni projekti

Koprodukcije

Zaključeni projekti

Subscribe to newsletters





Poiščite nas na socialnih omrežjih:







Nagrada e-odličnost 2008
















































MULTIMEDIJSKI CENTER KIBLA / Ulica kneza Koclja 9, 2000 Maribor, Slovenija, Evropa
telefon: 059 076 371 ali 059 076 372 / e-pošta: kibla@kibla.org