Slovensko

StartUP Müsli: Premagaj strah in prični živeti svoje sanje

22. november 2016, ob 19:05 /KID KIBLA

 
V svetu startupov se pogosto zgodi, da ti propadejo. Propadajo zaradi različnih dejavnikov: pomanjkanja kapitala, znanja, neusklajenosti vrednot ustanoviteljev, slabega načrtovanja, slabe kontrole nad porabo finančnih virov, slabega poslovnega modela…. Mnogo startupov pa propade zato, ker se podjetniki izčrpajo in enostavno prehitro obupajo. Še več pa je takšnih, ki startupa sploh ne bodo zagnali pa čeprav imajo talent in znanje za razvoj produkta. Namesto, da bi iskali pot za realizacijo ideje, se sprašujejo: »Kaj če mi ne uspe?«.    

Strah je negativna človeška emocija, saj nas paralizira in zavira razvoj. Primarna funkcija straha je, da nas zavaruje pred neznanimi in potencialno nevarnimi stvarmi. Ampak v primeru osebnega in poslovnega razvoja je ravno to, kar je izven naše cone udobja, tisto, kar nas popelje naprej in izboljšuje. Strah pa je zgolj banalna prva ovira, ki jo moramo premagati na poti do uresničitve svojih sanj.

Prepričani smo, da nas bo Smiljan Mori navdušil in nam pokazal pot, kako strah pred neuspehom pustiti za seboj. In nato AKCIJA, takoj bomo začeli uresničevati svoje podjetniške sanje.

Kdo je Smiljan Mori?
Smiljan Mori, po izobrazbi diplomirani pravnik, je po mnenju mnogih, ki so ga doživeli v živo, eden izmed najbolj talentiranih in najbolj perspektivnih motivacijskih govornikov današnjega časa. V samo enem letu se je iz anonimnega štajerskega poslovneža prelevil v enega najbolj iskanih slovenskih in mednarodnih govornikov.

Smiljanove seminarje v Rusiji, Kazahstanu in Ukrajini je obiskalo že na tisoče ljudi. Prav tako pa je postal »bestselling« co-avtor knjige »Wake up and live the life you love« v Ameriki na Barnes&Noble s tako priznanimi svetovnimi avtorji kot so Mark Victor Hansen, Wayne Dyer, Robert Alen,…

Sections


KIBLA PORTAL

KiBela

artKIT

KIBLA2LAB

Neformalno izobraževanje
  - 2022
  - Mladinski program

Spremljevalni program

Sodelovanja in gostovanja

KIBAR

Za:misel

TOX

folio

Festivals


KIBLIX

MED

Festival ljubezni 2008-2012

Dnevi radovednosti 1997-2011

Ciklus (DA)(NE)S

Projects, Coproduction and International Cooperation


Aktualni projekti

Koprodukcije

Zaključeni projekti

Subscribe to newsletters

Poiščite nas na socialnih omrežjih:Nagrada e-odličnost 2008
MULTIMEDIJSKI CENTER KIBLA / Ulica kneza Koclja 9, 2000 Maribor, Slovenija, Evropa
telefon: 059 076 371 ali 059 076 372 / e-pošta: kibla@kibla.org