Slovensko

































Preddogodek festivala KIBLIX+MFRU=2016, Tečaj osnov programiranja



Za vse firbčne, ki bi radi osvojili znanje programskega jezika Java in se naučili njegove uporabe, MMC KIBLA prireja tečaj osnov programiranja z naslovom Javini programerski firbci. Tečaj je namenjen vsem, ki obvladajo osnovno uporabo računalnika (priporočljivo Linux).

Tečaj poteka v prostorih MMC KIBLA, Ulica kneza Koclja 9, 2000 Maribor. Prvo predavanje – delavnica je bila v četrtek, 14. aprila 2016 ob 17. uri. Tečaju smo namenili 10 srečanj, tako da bomo zaključno srečanje imeli 23. junija.

Vsebina tečaja vključuje osnove usmerjenega programiranja, uporabo vmesnikov, dedovanje, uporabo v praksi ter obdelavo napak; vse do skupinskega končnega produkta, ki bo realiziran in testiran med širšo publiko.

Mentor tečaja, Matjaž Kranjc, se ob svojem delu zavzema tudi za neformalno izobraževanje na področju računalništva in osnovnega programiranja.
Deloval je na projektih Mobilna storitvena platforma Telekoma Slovenije, ERP sistema, namenjenega majhnim in srednje velikim gradbenim podjetjem, integracije web servisov in orodja MS Nav Dynamics za več slovenskih podjetij in izdelal več manjših namenskih programov in modulov za različna podjetja in naročnike.

Število udeležencev tečaja je omejeno. Ustvarjamo majhno skupino “zagretih” programerjev in tistih, ki si želijo razširiti svoja znanja na področju intermedije.

Tečaj Javini programerski firbci se realiziraa v sklopu izobraževalnega programa Lekcija 9, ki se zavzema za neformalno transmedijsko izobraževanje na področju umetnosti in raziskovanja. Lekcija 9 deluje na področju intermedijske umetnosti, ki združuje in preiskuje ter se spaja z drugimi družbenimi področji in išče kulturno-tehniške rešitve.

https://www.facebook.com/kiblix/

Foto: Irena Pamič











Sections


KIBLA PORTAL

KiBela

artKIT

KIBLA2LAB

Neformalno izobraževanje
  - 2022
  - Mladinski program

Spremljevalni program

Sodelovanja in gostovanja

KIBAR

Za:misel

TOX

folio

Festivals


KIBLIX

MED

Festival ljubezni 2008-2012

Dnevi radovednosti 1997-2011

Ciklus (DA)(NE)S

Projects, Coproduction and International Cooperation


Aktualni projekti

Koprodukcije

Zaključeni projekti

Subscribe to newsletters





Poiščite nas na socialnih omrežjih:







Nagrada e-odličnost 2008
















































MULTIMEDIJSKI CENTER KIBLA / Ulica kneza Koclja 9, 2000 Maribor, Slovenija, Evropa
telefon: 059 076 371 ali 059 076 372 / e-pošta: kibla@kibla.org