English

Electric boogie chillout session

Electric boogie chillout session
07.12.2017 20:00
Četrtek, 7. 12. 2017, ob 20. uri
MMC KIBLA, Ul. kneza Koclja 9, Maribor

Vsestranski mariborski glasbenik in multimedijski entuzijast Beno Soršak, kitarist, ki je študiral jazz kitaro v Celovcu, se skriva tudi za umetniškim imenom Electric Boogie, ki velja za sinonim za edinstveno ambientalno glasbeno doživetje. Ustvarja avtorsko elektronsko glasbo in koncertira v različnih glasbenih zasedbah ter producira svojo glasbo v studiju. Intenzivno se posveča tudi glasbeni produkciji radijskih in televizijskih oglasov ter oblikovanju zvoka za različne produkcije.

Electric boogie bo predstavil selekcijo lastne glasbene  produkcije.

Beno Soršak je neodvisni slovenski glasbeni producent, noise umetnik in glasbenik. Vso njegovo glasbo zaznamuje element ambientalnosti, zaradi katerega se zlahka staplja s prostorom. Osredotoča se na notranje mentalno doživetje poslušalca. Njegov drugi album, EP Mainframe, na katerem je s svojim delom sodeloval tudi finski umetnik Viivi Tarik, je orientiran bolj v smeri downtempa in trip hopa.V celotni svoji glasbeni karieri se je Soršak srečal že s praktično vsemi žanri. Petnajst let je deloval kot profesionalni kitarist, se preizkusil v mnogih zvrsteh ter v zadnjih štirih letih nastopal v živo z live acti, podprtih z računalniško in drugo glasbeno opremo. Electric Boogie je sinonim za edinstveno ambientalno glasbeno doživetje.

http://www.electrikboogie.info/
www.Polyzonemusic.info
http://www.cdbaby.com/cd/electricboogie3

Matej Sajko Modrinjak, vizualni umetnik, živi v Mariboru. Zaključil akademijo za umetnost na Dunaju (2005), ustvarjal vizualno podobo za gledališke predstave (Makbet-1999, Mali princ-2007, Osamljen-2008, Življenje je sen-2010, Srečni dnevi-2011, Diagnoza-2011)  in sodeloval pri mednarodnih skupinskih razstavah z avtorskimi deli. Od leta 2014 deluje na
mariborski sceni kot Vj Sajko.

Foto: Kristijan Robič, Kibla arhiv


Dejavnosti


KIBLA PORTAL

KiBela

artKIT

KIBLA2LAB

Neformalno izobraževanje

Spremljevalni program

Sodelovanja in gostovanja

KIBAR

Za:misel

TOX

folio

Festivali


KIBLIX

MED

Festival ljubezni 2008-2012

Dnevi radovednosti 1997-2011

Ciklus (DA)(NE)S

Projekti, koprodukcije in mednarodna sodelovanja


Aktualni projekti

Koprodukcije

Zaključeni projekti

Naročilo obvestil

Poiščite nas na socialnih omrežjih:Nagrada e-odličnost 2008
MULTIMEDIJSKI CENTER KIBLA / Ulica kneza Koclja 9, 2000 Maribor, Slovenija, Evropa
telefon: 059 076 371 ali 059 076 372 / e-pošta: kibla@kibla.org