English

































KIBLA2LAB na Kulturnem bazarju v regiji 2021


Na Kulturnem bazarju v Mariboru, ki bo potekal 15. novembra 2021, bo sodelovala tudi mreža RUK, in sicer s predstavitvijo KIBLA2LABa, ki predstavlja stičišče raziskovalne, produkcijske, oblikovalske in umetniške dejavnosti in se opremlja z najsodobnejšo tehnologijo za 3D-skeniranje, fotogrametrijo, opremo za vizualizacije navidezne, obogatene, mešane in razširjene resničnosti, interaktivne namestitve in volumetrični film.

Predstavitev bo vključevala tudi ogled mednarodne skupinske razstave KIBLIX 2020–2021: Virtualni svetovi danes, ki je do 30. novembra 2021 na ogled na KIBLA PORTALU.

Osrednja pozornost Kulturnega bazarja v Mariboru je namenjena načrtnemu razvoju KUV v vzgojno-izobraževalnih zavodih, kulturnih ustanovah in lokalnih skupnostih podravske, pomurske in koroške regije ter prepoznavanju prednosti, ki jih prinašajo inovativno snovanje, sodelovanje in partnersko povezovanje vseh treh deležnikov. Poleg teoretskih in praktičnih spoznanj strokovnjakov, kakovostnih kulturnovzgojnih projektov ter predstavitev kreativnih partnerstev med vzgojno-izobraževalnimi zavodi in kulturnimi ustanovami, skupaj jih bo v enem dnevu na voljo več kot trideset, bodo udeleženci_ke s programom spoznali_e tudi prostore mariborske kulture, kjer se izvajajo in razvijajo vsebine KUV.

Več: https://kulturnibazar.si/kultbaz_program/mreza-ruk-kibla2lab-kiblix/

Dejavnosti


KIBLA PORTAL

KiBela

artKIT

KIBLA2LAB

Neformalno izobraževanje

Spremljevalni program

Sodelovanja in gostovanja

KIBAR

Za:misel

TOX

folio

Festivali


KIBLIX

MED

Festival ljubezni 2008-2012

Dnevi radovednosti 1997-2011

Ciklus (DA)(NE)S

Projekti, koprodukcije in mednarodna sodelovanja


Aktualni projekti

Koprodukcije

Zaključeni projekti

Naročilo obvestil





Poiščite nas na socialnih omrežjih:







Nagrada e-odličnost 2008
















































MULTIMEDIJSKI CENTER KIBLA / Ulica kneza Koclja 9, 2000 Maribor, Slovenija, Evropa
telefon: 059 076 371 ali 059 076 372 / e-pošta: kibla@kibla.org