English

































CGA Beograd x KIBLIX 2021 / Tanja Vujinović: Тє¢нησ ΛVΛПƬGΛЯDΣП

CGA Beograd x KIBLIX 2021 / Tanja Vujinović: Тє¢нησ ΛVΛПƬGΛЯDΣП

V petek, 19. novembra 2021, ob 19.30 po srednjeevropskem času vas CGA Beograd in festival KIBLIX 2021 vabita na Тє¢нησ ΛVΛПƬGΛЯDΣП, dogodek v živo z DJ seti v Ultramono LABS; virtualni svet na platformi VRChat intermedijske umetnice Tanje Vujinović.

V tem edinstvenem hibridnem prostoru bo dogodek v živo povezoval konferenco CGA Beograd, ki bo potekala na spletu, s fizičnim prostorom KIBLA PORTALA v Mariboru, kjer so na ogled dela Tanje Vujinović v okviru skupinske razstave KIBLIX 2020-2021: Virtualni svetovi danes.

VR dogodek v živo bo sledil kot zaključna slovesnost dvodnevne digitalne konference o računalniški grafiki in umetnosti CGA Beograd 2021, ki bo potekala med 18. in 19. novembrom. Z letošnjo temo Embracing Metaversity (Sprejemanje Metaversuma) želi konferenca izboljšati znanje industrije o priložnostih za oblikovanje in produkcijo v metaversumu ter uradno sprejeti vse njegove možnosti. Če se želite prijaviti na dogodek, kliknite TUKAJ

V Mariboru vas vabimo, da se nam ob 18.00 po srednjeevropskem času pridružite v KIBLA PORTALU na vodenem ogledu razstave KIBLIX 2020-2021, po katerem se bomo potopili v VR svet Tanje Vujinović. V KIBLA PORTALU si boste dogodek lahko ogledali na velikem platnu ali pa se boste dogajanju v navidezni resničnosti pridružili skozi VR očala.

Ultramono je umetniški laboratorij za proizvodnjo kibernetične umetnosti. Ultramono organizira dogodke, posvečene progresivni, futuristični, fuzijski umetnosti in IDM, digitalni permakulturi, navdihujočim pogovorom ter predstavlja galerijo in klubske dogodke v retro-futurističnem ambientu MetaGarden Spheres.

VRChat, 19. 11. 2021, 19.30 CET / 13.30 EDT / 10.30 PDT / 03.30 JST

Zasedba
Silent Antagonist, 19.30 CET / 13.30 EDT / 10.30 PDT / 03.30 JST
ju.no, 21.00 CET / 15.00 EDT / 12.00 PDT / 05.00 JST
Leem, 22.30 CET / 16.30 EDT / 13.30 PDT / 06.30 JST
Wyatt Schmidt, 24.00 CET / 18.00 EDT / 15.00 PDT / 08.00 JST
ju.no, Leem, Silent Antagonist in Wyatt Schmidt bodo od 19.30 po srednjeevropskem času v virtualnem svetu Tanje Vujinović igrali po uro in pol dolge tehno sete. Dogodek gostijo TanjaV, ronbreian in Levia. Vabljeni, da se pridružite s svojimi računalniki, z VR opremo ali brez nje v namiznem načinu. Srečajte se z nami v Ultramono LABS, kjer boste lahko v živo poslušali DJ sete tehno glasbe, se družili, pogovarjali o umetnosti, znanosti, tehnologiji in vsem, kar je vmes, ter raziskovali svet. Če se želite pridružiti zabavi, brezplačno prenesite program VRChat iz storitve Steam https://store.steampowered.com/, dodajte gostitelje med prijatelje in se jim pridružite. Dogodek se bo prenašal tudi na spletni strani https://cgabelgrade.com/.


POMEMBNE POVEZAVE:

Тє¢нησ ΛVΛПƬGΛЯDΣП v Ultramono LABS

CGA Beograd
Uradna spletna stran: https://cgabelgrade.com/
Prijava: https://bit.ly/CGA2021_Registration
Instagram: https://www.instagram.com/cgabelgrade/
Facebook: https://www.facebook.com/CGAbelgrade/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCS4Tm3ZbHaTeEQA7xRymMQA
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/cga-belgrade
 
Festival KIBLIX
Uradna spletna stran: www.kiblix.org
Druge spletne strani:
KID KIBLA: www.kibla.org
Mreža RUK: www.mcruk.si
KIBLIX 2020–2021 je del projekta RUK (2019–2022). RUK je mreža umetniških in raziskovalnih centrov na stičišču umetnosti, znanosti in tehnologije. Projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
 
Ultramono
Uradna spletna stran: https://www.ultramono.art/
Discord strežnik: https://discord.gg/dqVXsRr

VRChat link do Ultramono LABS sveta:
https://vrchat.com/home/launch?worldId=wrld_eb9aa7dc-1e43-4950-bc49-b57851e7b7ff

Tanja Vujinović
https://www.tanjav.art/
https://www.instagram.com/tanja_vujinovic_ultramono_/

Leem / Intermodal
https://www.mixcloud.com/musicintermodal/
https://www.instagram.com/musicintermodal/

Wyatt Schmidt
http://twitter.com/djwyattschmidt
http://twitch.tv/djwyattschmidt

ju.no
https://twitch.tv/soundsbyjuno
https://twitter.com/soundsbyjuno

Silent Antagonist
https://www.twitch.tv/silent_antagonist_
https://twitter.com/Evaan

Dejavnosti


KIBLA PORTAL

KiBela

artKIT

KIBLA2LAB

Neformalno izobraževanje

Spremljevalni program

Sodelovanja in gostovanja

KIBAR

Za:misel

TOX

folio

Festivali


KIBLIX

MED

Festival ljubezni 2008-2012

Dnevi radovednosti 1997-2011

Ciklus (DA)(NE)S

Projekti, koprodukcije in mednarodna sodelovanja


Aktualni projekti

Koprodukcije

Zaključeni projekti

Naročilo obvestil





Poiščite nas na socialnih omrežjih:







Nagrada e-odličnost 2008
















































MULTIMEDIJSKI CENTER KIBLA / Ulica kneza Koclja 9, 2000 Maribor, Slovenija, Evropa
telefon: 059 076 371 ali 059 076 372 / e-pošta: kibla@kibla.org