English


Tiskovna konferenca

V prvih dneh novega leta se v Kibli že veselimo novih projektov in izzivov ter seveda ponovnega druženja z vami. Zato smo vas v sredo, 14. januarja, ob 11h povabili v MMC Kibla na prvi letošnji Kiblin zajtrk z novinarji, na katerem smo predstavili načrtovane aktivnosti in projekte v letu 2009 ter se vam zahvalili za dosedanje sodelovanje.

Podrobneje smo vas seznanili s prihajajočimi umetniškimi projekti Kiblinega prostora za umetnost - galerije KiBela - ki bo prav v teh dneh, 16. januarja 2009, praznoval desetletnico delovanja. Prav tako smo predstavili aktivnosti našega literarnega programa - založbe Tox in knjigarne Za:misel, programe neformalnega izobraževanja na področju novih medijev, načrtovani glasbeni program, aktivnosti na področju evropskih projektov, pri katerih kot partnerji ali koordinatorji sodelujemo v tem letu ter pet Kiblinih festivalov, ki bodo v letu 2009 popestrili kulturno dogajanje v Mariboru in Sloveniji.

Z vami so se pogovarjali predsednica KID Kibla Aleksandra Kostič, podpredsednik KID Kibla Dejan Pestotnik ter kustosinja Maja Vuksanović. Pogovor je povezovala Nika Logar.

Fotografije


Dejavnosti


KIBLA PORTAL

KiBela

artKIT

Neformalno izobraževanje

Spremljevalni program

Sodelovanja in gostovanja

KIBAR
  - arhiv

Za:misel

TOX

folio

Festivali


KIBLIX

MED

Festival ljubezni 2008-2012

Dnevi radovednosti 1997-2011

Ciklus (DA)(NE)S

Projekti, koprodukcije in mednarodna sodelovanja


Aktualni projekti

Koprodukcije

Zaključeni projekti

Naročilo obvestil

Poiščite nas na socialnih omrežjih:Nagrada e-odličnost 2008
MULTIMEDIJSKI CENTER KIBLA / Ulica kneza Koclja 9, 2000 Maribor, Slovenija, Evropa
telefon: 059 076 371 ali 059 076 372 / e-pošta: kibla@kibla.org