English

































Predstavitveni seminar Programa Kultura

MMC Kibla in Kulturna stična točka v Sloveniji - predstavitveni seminar Programa Kultura, ki je potekal v torek, 1.7.2008, med 11. in 13. uro v Multimedijskem centru Kibla, Ulica kneza Koclja 9, Maribor. V okviru seminarja so bili predstavljeni razpisi za leto 2009 in nov Vodič po programu Kultura (Culture Programme Guide).

Predstavitev je bila namenjena širši zainteresirani javnosti, medijem in predstavnikom organizacij, ki nameravajo kot prijavitelji ali soorganizatorji sodelovati na katerem od razpisov Programa Kultura za leto 2009.

Mateja Lazar, predstavnica Kulturne stične točke v Sloveniji, nacionalne informacijske pisarne za kulturni program EU, je predstavila Program Kultura: cilje programa, priložnosti sofinanciranja projektov v okviru razpisov za leto 2009 in spremembe v zvezi z razpisi, ki jih prinaša Vodič po programu Kultura (Culture Programme Guide). Vodič je bil objavljen sred  junija in bo veljal za celotno obdobje izvajanja Programa, tj. do konca leta 2013. Pomembna prednost vodiča je v tem, da bodo za celotno obdobje znani razpisi in roki za oddajo projektnih prijav, poleg tega bodo veljali tudi enaki pogoji za prijavo in izvajanje projektov. Novost prihodnjih razpisov je tudi krajši prijavni obrazec in poenostavljeni finančni pogoji.

Udeležba na dogodku je bila brezplačna.
Dogodek je bil organiziran v sodelovanju s Kulturno izobraževalnim društvom Kibla, Evropsko podjetniško mrežo, UP Znanstveno-raziskovalno središče Koper ter Uradom vlade za komuniciranje in Centrom Evropa v Ljubljani.

 

Video

Video

Fotografije


















Dejavnosti


KIBLA PORTAL

KiBela

artKIT

KIBLA2LAB

Neformalno izobraževanje

Spremljevalni program

Sodelovanja in gostovanja

KIBAR
  - arhiv

Za:misel

TOX

folio

Festivali


KIBLIX

MED

Festival ljubezni 2008-2012

Dnevi radovednosti 1997-2011

Ciklus (DA)(NE)S

Projekti, koprodukcije in mednarodna sodelovanja


Aktualni projekti

Koprodukcije

Zaključeni projekti

Naročilo obvestil





Poiščite nas na socialnih omrežjih:







Nagrada e-odličnost 2008
















































MULTIMEDIJSKI CENTER KIBLA / Ulica kneza Koclja 9, 2000 Maribor, Slovenija, Evropa
telefon: 059 076 371 ali 059 076 372 / e-pošta: kibla@kibla.org