English


Magdalena party

Magdalena je dne 24.11.2007 pripravila neformalno delovno srečanje med organizatorji Mednarodnega festivala kreativnih komunikacij Magdalena in poslovnimi partnerji, gostitelji, prijatelji festivala in simpatizerji.

Kot verjetno dobro veste, bo Magdalena prihodnje leto praznovala že 10. obletnico, zato so organizatorji povabili na Prvo srečanje pred prihajajočo okroglo obletnico Festivala Magdalena :)

Srečanje se je zgodilo v soboto, 24. novembra 2007, ob 19-ih v prostorih MMC KIBLA. Srečanje je bilo namenjeno spoznavanju, zbiranju idej za prihajajoč festival, brainstormingu, izmenjavi idej, zabavi... Za vas so pripravili poseben program, kjer so predstavili dosedanje delo, načrte za naprej, možnosti sodelovanja...

Seveda pa niso pozabili tudi na družabni del, saj so se predstavili son:DA, Samo Pečar in Dj Splinter s posebnim glasbeno - vizualnim projektom (http://sonda.kibla.org/st-7.html ), za zabavo pa so poskrbeli Codeep DJ-i in VJ-i. Prav tako so pripravili tudi posebne kulinarične dobrote, ki jih je pripravil priznani slovenski kuhar Marko Heric (kuhal je že za protokol Republike Slovenije, za poslance v Bruslju...).

Fotografije


Dejavnosti


KIBLA PORTAL

KiBela

artKIT

Neformalno izobraževanje

Spremljevalni program

Sodelovanja in gostovanja

KIBAR
  - arhiv

Za:misel

TOX

folio

Festivali


KIBLIX

MED

Festival ljubezni 2008-2012

Dnevi radovednosti 1997-2011

Ciklus (DA)(NE)S

Projekti, koprodukcije in mednarodna sodelovanja


Aktualni projekti

Koprodukcije

Zaključeni projekti

Naročilo obvestil

Poiščite nas na socialnih omrežjih:Nagrada e-odličnost 2008
MULTIMEDIJSKI CENTER KIBLA / Ulica kneza Koclja 9, 2000 Maribor, Slovenija, Evropa
telefon: 059 076 371 ali 059 076 372 / e-pošta: kibla@kibla.org