English


Volilni bazar - razstava pri Rotovžu

V sredo, 18. oktobra 2006, ob 18. uri smo vas povabili v prehod na Rotovškem trgu 1 (pod mestno hišo) na otvoritev razstave Volilni bazar. Razstava je bila na ogled do petka, 20. oktobra 2006.

Otvoritveni govor je imel koordinator festivala Magdalena Srdžan Trifunovič. Na otvoritev so bili, s pozitivnim odzivom, povabljeni vsi kandidati za župana MOM ter njihove stranke, pospremila pa jo je letnemu času primerna pogostitev na sezonskem letnem vrtu KIT Kibla s kuhanim vinom, pečenimi kostanji in zvoki DJ Nevihte.

Društvo za vizualne komunikacije Magdalena (www.magdalena.org), je v sodelovanju s časnikom Večer, v tednu pred lokalnimi volitvami v središču mesta Maribor organiziralo razstavo s predstavitvenim dogodkom - Volilni bazar. Na razstavi so bili na ogled promocijski materiali in programi vseh kandidatov za župana Mestne občine Maribor ter dela, ki so prispela na kreativni razpis župan Maribora letošnjega 8. Mednarodnega festivala kreativnih komunikacij Magdalena, ki ga je za festival predlagal časnik Večer.

Volilni bazar ni strankarsko oz. politično motiviran, ne preferira nobenega kandidata ter ni namenjen promociji posamezne politične opcije, temveč gre za javno oglasno desko, ki naj bi vzpodbujala ljudi, predvsem mlajše generacije, k zavedanju pomena volitev in predlaganih programov. Razstava je bila postavljena na javno mesto, k mestni hiši, kjer so se letošnji kandidati za župane imeli lepo priložnost družiti se z volivci!

Fotografije
Dejavnosti


KIBLA PORTAL

KiBela

artKIT

Neformalno izobraževanje

Spremljevalni program

Sodelovanja in gostovanja

KIBAR
  - arhiv

Za:misel

TOX

folio

Festivali


KIBLIX

MED

Festival ljubezni 2008-2012

Dnevi radovednosti 1997-2011

Ciklus (DA)(NE)S

Projekti, koprodukcije in mednarodna sodelovanja


Aktualni projekti

Koprodukcije

Zaključeni projekti

Naročilo obvestil

Poiščite nas na socialnih omrežjih:Nagrada e-odličnost 2008
MULTIMEDIJSKI CENTER KIBLA / Ulica kneza Koclja 9, 2000 Maribor, Slovenija, Evropa
telefon: 059 076 371 ali 059 076 372 / e-pošta: kibla@kibla.org