English

Podjetniški dogodek: PODJETNIŠTVO IN MREŽENJE / Co-working in okrogla miza

V sredo, 14. marca 2012, vas vabimo v MMC KIBLA na podjetniški dogodek in predstavitev podjetniških so-delavnic ter predstavitev koncepta coworking.
Vabljeni v prostore MMC KIBLA (Narodni dom), Ulica kneza Koclja 9, Maribor med 10. in 17.30 uro, ko bomo preko dneva skupaj delali in spoznavali v tujini že uveljavljen, pri nas pa še dokaj neznan koncept coworking-a.
Zanimivemu dnevu spoznavanja podjetniških so-delavnic bo sledila okrogla miza na temo mreženja, med 18.00 in 19.30 uro. Na okrogli mizi se bomo pogovarjali z zanimivimi gosti o pomenu mreženja v podjetništvu.

Dogodek je razdeljen na dva sklopa:
1. Podjetniške so-delavnice (coworking) bodo potekale med 10.00 in 17.30 uro v prostorih MMC KIBLA (več o tem, kaj je COWORKING, lahko preberete v prilogi vabila).
Vse, kar potrebujete, je vaš prenosni računalnik in dobra volja!
Pridružite se nam ter spoznajte prednosti podjetniških so-delavnic!

2. Okrogla miza na temo mreženja, ki bo sledila zanimivemu dnevu spoznavanja podjetniških so-delavnic, bo potekala med 18.00 in 19.30, prav tako v prostorih MMC KIBLA.
Na okrogli mizi bodo sodelovali strokovnjaki, ki imajo izkušnje z različnimi oblikami mreženja in bodo udeležencem podali svoje izkušnje in priporočila za učinkovito poslovno mreženje:
-    Matej Kosi, koordinator aktivnosti Kariernega centra Univerze v Mariboru,
-    prof. dr. Stanislav Ojnik, guverner Rotary Slovenija,
-    Jernej Pirc, direktor BNI Adria d.o.o., poslovno mreženje in
-    Luka Piškorič, predstavnik Coworking Slovenia, mreženje preko kreativnega sodelovanja
Debato bo moderiral Žiga Vavpotič, strokovni direktor Zavoda Ypsilon.
Vljudno vabljeni!

Prosimo, da svojo udeležbo do ponedeljka, 12.3.2012, sporočite na 080 35 29 ali info@p-3.si, kjer smo dosegljivi tudi za vse dodatne informacije.
Kontakt: 080 35 29 ali info@p-3.si
Več o projektu E-PODJETNIK si lahko preberete na www.epodjetnik.org

Kaj je coworking?
Coworking je sodoben način dela, ki samozaposlenim in drugim profesionalcem omogoča, da si občasno ali stalno delijo “so-delavni” prostor z drugimi ustvarjalci iz svoje ali sorodnih panog.
Na prvem takem dogodku v Mariboru lahko v praksi spoznate tovrstni način so-delovanja in vidite, kako je deliti delovni prostor z drugimi ustvarjalci iz različnih področij, še posebej, če ste samozaposleni ali delate v majhni ekipi in si v svojem delovnem dnevu želite več komunikacije, mreženja in pretoka ustvarjalne energije.
Je potrebno biti za čas coworking-a ves čas tam?
Nikakor. Vsak se pridruži za toliko časa kot želi – lahko za eno uro, nekaj ur ali za celotni čas dogodka. Vsak ustvarja po svojih željah in merilih.
Namen je, da tudi v Mariboru vzpostavimo redne podjetniške so-delavnice in da bo v nadaljevanju tudi v tem okolju, po vzoru mnogih evropskih in svetovnih mest, čim prej zaživel pravi so-delavniški prostor, ki bo odprt za vse podjetnike in ostale zainteresirane iz regije.
Več o coworking-u:
•    najdete na www.coworking.si;
•    lahko pa si preberete tudi prispevek v časopisu Dnevnik z naslovom »Coworking: biolog, arhitekt in manager lahko delajo za isto mizo« z dne 27. 2. 2012:
www.dnevnik.si/novice/slovenija/1042512496.

FotografijeDejavnosti


KIBLA PORTAL

KiBela

artKIT

KIBLA2LAB

Neformalno izobraževanje
  - Mladinski program

Spremljevalni program

Sodelovanja in gostovanja

KIBAR

Za:misel

TOX

folio

Festivali


KIBLIX

MED

Festival ljubezni 2008-2012

Dnevi radovednosti 1997-2011

Ciklus (DA)(NE)S

Projekti, koprodukcije in mednarodna sodelovanja


Aktualni projekti

Koprodukcije

Zaključeni projekti

Naročilo obvestil

Poiščite nas na socialnih omrežjih:Nagrada e-odličnost 2008
MULTIMEDIJSKI CENTER KIBLA / Ulica kneza Koclja 9, 2000 Maribor, Slovenija, Evropa
telefon: 059 076 371 ali 059 076 372 / e-pošta: kibla@kibla.org