English

































Coworking 16. 5. 2012

Vabimo vas, da se nam od 9.00 naprej pridružite in poizkusite kako izgleda, če delate v istem prostoru z ostalimi podjetniki. Nekatere boste morda že poznali in bo dogodek predstavljal priložnost za izmenjavo mnenj in izkušenj. Morda celo za odkrivanje skupnih točk. Nekaterih sigurno še ne boste poznali vendar se vam bo na dogodku ponudila priložnost, da jih spoznate in ta nova poznanstva se časoma morda razvijejo v kaj donosnega ali prijetnega.

To seveda ne pomeni, da bomo na co-workingu v KIBLI le klepetali in kofetkali. Osnovni namen je delo samo vendar izkoristek odmorov, katere vsi potrebujemo lahko naredimo zelo produktiven :). Kaj potrebujete? Dobro voljo, prenosni računalnik ali blok ali potencialna druga (ne preobsežna) sredstva za delo. Dobro voljo smo že rekli?

Pridružite se nam v sredo, 16. maja 2012 med 9.00 in 16.00 uro,

v prostorih KIBLE (Narodni dom), Ulica kneza Koclja 9, Maribor,

ko bomo preko dneva skupaj delali in spoznavali v tujini že uveljavljen, pri nas pa še dokaj neznan koncept coworking-a.


Seveda lahko na dogodek povabite tudi svoje prijatelje in poslovne partnerje in na dogodku delate skupaj. Uro, dve, štiri ali cel delavnik - po vaši izbiri.

Pozor! V okviru tokratnega coworkinga pripravljamo posebno delavnico za vse ženske podjetnice! Vabimo vas, da se nam med 13.00 in 15.00 pridružite na moderirani delavnici na temo ženskega podjetništva, kjer bomo skupaj viharile možgane, kako lahko spremenimo podravsko podjetniško okolje v ekonomsko in družbeno uspešno po našem, ženskem, okusu.

Vljudno vabljeni!

Dejavnosti


KIBLA PORTAL

KiBela

artKIT

KIBLA2LAB

Neformalno izobraževanje
  - Mladinski program

Spremljevalni program

Sodelovanja in gostovanja

KIBAR

Za:misel

TOX

folio

Festivali


KIBLIX

MED

Festival ljubezni 2008-2012

Dnevi radovednosti 1997-2011

Ciklus (DA)(NE)S

Projekti, koprodukcije in mednarodna sodelovanja


Aktualni projekti

Koprodukcije

Zaključeni projekti

Naročilo obvestil





Poiščite nas na socialnih omrežjih:







Nagrada e-odličnost 2008
















































MULTIMEDIJSKI CENTER KIBLA / Ulica kneza Koclja 9, 2000 Maribor, Slovenija, Evropa
telefon: 059 076 371 ali 059 076 372 / e-pošta: kibla@kibla.org