English

Tečaj za radijskega voditelja in moderatorja

V kulturno izobraževalnem društvu KIBLA je bil organiziran tečaj za RADIJSKEGA VODITELJA IN MODERATORJA namenjen Romom, ki je potekal med 5.7. in 17.7.2010.
Tečaj je obsegal 20 šolskih ur in sprejel največ 6 udeležencev na skupino, potekal pa v računalniški učilnici, v prostorih KITa (Glavni trg 14, Maribor).

Tečaj je zajemal osnove poznavanja radijskega moderiranja in vodenja. Udeleženci so prejeli tudi pripadajočo literaturo. Pri tečaju je sodeloval znani mariborski romski moderator na radiu Romano Krlo - radio MARŠ (95.9 MHz) Zenel Bejta – ZEKI. Pri izvedbi tečaja mu je pomagal Uroš Murko.


Zenel Bejta – ZEKI je priznani radijski voditelj na radiu Romano Krlo – radio MARŠ (95.9 MHz), ki samostojno vodi oddajo za romsko populacijo že enajst let. Prav tako dela v kulturno izobraževalnem društvu KIBLA, kjer je organiziral vrsto romskih dogodkov, med drugimi koncert in delavnico Ferusa Musafova ter koncert Amze Tairova iz Makedonije. Med drugim je v okviru tega projekta snemal dokumentarni film o življenju Romov v Makedoniji v koprodukciji z BTR televizijo Makedonije.

Fotografije (arhiv KIBLA)

Dejavnosti


KIBLA PORTAL

KiBela

artKIT

KIBLA2LAB

Neformalno izobraževanje
  - Mladinski program

Spremljevalni program

Sodelovanja in gostovanja

KIBAR

Za:misel

TOX

folio

Festivali


KIBLIX

MED

Festival ljubezni 2008-2012

Dnevi radovednosti 1997-2011

Ciklus (DA)(NE)S

Projekti, koprodukcije in mednarodna sodelovanja


Aktualni projekti

Koprodukcije

Zaključeni projekti

Naročilo obvestil

Poiščite nas na socialnih omrežjih:Nagrada e-odličnost 2008
MULTIMEDIJSKI CENTER KIBLA / Ulica kneza Koclja 9, 2000 Maribor, Slovenija, Evropa
telefon: 059 076 371 ali 059 076 372 / e-pošta: kibla@kibla.org