English

































Novica


Start:up Müsli: Kaj imajo skupnega šport, motivacija in podjetništvo
29.09.2022 19:00
Start:up Müsli: Kaj imajo skupnega šport, motivacija in podjetništvo
Četrtek, 29. 9. 2022, ob 19. uri
MMC KIBLA

Ali se mojstri, kot so športnik Luka Dončič, podjetnik Ivo Boscarol, športnik Marcos Tavares in podjetnica Iza Login, rodijo ali izgradijo?

Izjemni športniki kot tudi izjemni podjetniki ustvarjajo presežke, ki spreminjajo svet. Ustvarjajo dodano vrednost in boljši jutri za vse.

V ring tokratnega Startup Müslija smo postavili šport vs. podjetništvo. K mikrofonu smo povabili nogometno legendo in podjetnika Marcosa Tavaresa in enega najuspešnejših slovenskih mentalnih trenerjev Mateja Lunežnika.

Govorili bomo o motivaciji, fokusu, jasnih ciljih, želji, mentorstvu, grajenju ekip, marketingu in prodaji, padcih in porazih, fair playu in še čem.

Kaj se boš še naučil?

Kako pomembna sta fokus in jasen cilj.
Kateri so elementi, ki definirajo naš fokus.
Kateri so elementi, ki motijo naš fokus.
Kako s treningom fokusa spremeniti učinkovitost.
Kako do samodiscipline in kako sploh najti motivacijo za delo.
Kako s fokusom in jasnimi cilji ustvarjamo uspešno življenje.
Kako postaviti prioritete v življenju in ugotoviti, kaj nas »polni«.

Kdo je Matej Lunežnik?

Matej deluje že vrsto let na področju psihologije dela in športa. S svojimi metodami je pomagal že številnim športnikom, klubom in podjetjem, do boljših športnih in poslovnih rezultatov. Dolga leta je delal kot trener alpskega smučanja. Nedavno se je veliko pojavljal v medijih in delil izkušnje ob odličnih uspehih teniške igralke Tamare Zidanšek. Je član Strokovnega sveta športnih psihologov Slovenije. Zadnja leta veliko dela s podjetji v smeri izboljšanja klime zaposlenih, priprave programov za zmanjšanje psihosocialnih tveganj, priprave programov za izboljšanje delovanja in zdravja zaposlenih v podjetjih ter zmanjševanja bolniških odsotnosti.

Kdo je Marcos Tavares?

Marcos je upokojeni brazilski nogometaš, ki je nazadnje igral za NK Maribor v 1. SNL. V času, ko je igral na Cipru, je spoznal Niltona Fernandesa, ki ga je predstavil Zlatku Zahoviču, športnemu direktorju NK Maribora. Nova sezona v slovenskem prvenstvu se je takrat hitro približevala in imel je le eno priložnost, da prepriča Zahoviča. Dobro jo je izkoristil in kmalu podpisal pogodbo z NK Maribor. Njegovih nogometnih dosežkov ni potrebno podrobno predstavljati, saj ga ni Slovenca, ki jih ne bi poznal. Bil je kapetan ekipe in  velik ljubljenec mariborskih navijačev. V svoji karieri je sodeloval in še vedno sodeluje z blagovnimi znamkami, med njimi tudi blagovno znamko Go4Goal, mariborskega startuperja Tadeja Glavača. Danes je podjetnik in avtor knjige Legenda.

Več o dogodku in prijavi: https://www.startupmaribor.si/sl-si/dogodek/1566/start-up-m-sli-kaj-imajo-skupnega-sport-motivacija-in-podjetnistvo



<- Nazaj na: MMC Kibla

Dejavnosti


KIBLA PORTAL

KiBela

artKIT

KIBLA2LAB

Neformalno izobraževanje

Spremljevalni program

Sodelovanja in gostovanja

KIBAR

Za:misel

TOX

folio

Festivali


KIBLIX

MED

Festival ljubezni 2008-2012

Dnevi radovednosti 1997-2011

Ciklus (DA)(NE)S

Projekti, koprodukcije in mednarodna sodelovanja


Aktualni projekti

Koprodukcije

Zaključeni projekti

Naročilo obvestil





Poiščite nas na socialnih omrežjih:







Nagrada e-odličnost 2008
















































MULTIMEDIJSKI CENTER KIBLA / Ulica kneza Koclja 9, 2000 Maribor, Slovenija, Evropa
telefon: 059 076 371 ali 059 076 372 / e-pošta: kibla@kibla.org