English

































Novica


Kako izbrati in uigrati zmagovalno ekipo
23.10.2018 19:05
Start:up Müsli: Kako izbrati in uigrati zmagovalno ekipo
torek, 23. oktober 2018, ob 19:05
MMC KIBLA, Maribor

Poslovni uspeh je vedno rezultat dela celotne ekipe. Zakaj nekatere ekipe delujejo složno, kljub različnim pogledom na določeno stvar, v drugih pa neprestano prihaja do glasnega nestrinjanja, katerega posledica je neusklajeno poslovanje, stres ob prihodu v službo in pogosteje pojavljanje napak?
 
Čaka nas zanimiv pogovor, kjer bomo govorili o področju iskanja in zaposlovanja novih kadrov, oblikovanja uspešne ekipe in komuniciranja znotraj njega, motiviranja zaposlenih ter sistema nagrajevanja.
 
Slišali bomo konkretne zgodbe iz ust strokovnjakov različnih področij, ki bodo na svoji primerih z nami delili, kako se s kadrovanjem soočajo sami. Kje imajo izzive, katere napake delajo podjetja najpogosteje in kako se jim ti lahko izogneš.  

Pogovor s tremi strokovnjaki

Z nami bo redni profesor na Fakulteti za šport in Filozofski fakulteti dr. Matej Tušak. Predava tudi na  podiplomskem študiju  Medicinske fakultete, na univerzah v Zagrebu, Splitu, Skopju, Mostarju, Trstu in Celovcu. Dela še na inštitutu za šport in se aktivno ukvarja v procesu psihične priprave športnikov na tekmovanja. Kot psiholog je sodeloval na številnih evropskih in svetovnih prvenstvih ter olimpijskih igrah. Njegovi klienti so med drugimi bili tudi Andraž Vehovar, Vasilij Žbogar, Urška Žolnir, Primož Peterka, Tina Maze, Petra Majdič, Mitja Petkovšek, Iztok Čop in Goran Dragić.

Pridružili se mu bosta Maruška Vihar, direktorica Kadrovske službe in razvoja kadrov pri Zavarovalnici Sava, in njena sodelavka Patricija Jerman Rauš, ki sodeluje pri selekcijskih postopkih.

Z nami bo tudi Marko Podgornik, direktor podjetja Mikro+polo, ki je največji dobavitelj laboratorijske opreme v Sloveniji. V podjetju se še kako zavedajo doprinosa vsakega zaposlenega v uspešnemu poslovanju, zato so do svojih kadrov zelo skrbni. Od brezplačne prehrane, neomejenega števila dni plačanega dopusta, do dela od doma in varstva otrok na službenem mestu.

Več:
https://www.startupmaribor.si/sl-si/dogodek/215/start-up-m-sli-kako-izbrati-in-uigrati-zmagovalno-ekipo

<- Nazaj na: Novica

Dejavnosti


KIBLA PORTAL

KiBela

artKIT

KIBLA2LAB

Neformalno izobraževanje

Spremljevalni program

Sodelovanja in gostovanja

KIBAR

Za:misel

TOX

folio

Festivali


KIBLIX

MED

Festival ljubezni 2008-2012

Dnevi radovednosti 1997-2011

Ciklus (DA)(NE)S

Projekti, koprodukcije in mednarodna sodelovanja


Aktualni projekti

Koprodukcije

Zaključeni projekti

Naročilo obvestil





Poiščite nas na socialnih omrežjih:







Nagrada e-odličnost 2008
















































MULTIMEDIJSKI CENTER KIBLA / Ulica kneza Koclja 9, 2000 Maribor, Slovenija, Evropa
telefon: 059 076 371 ali 059 076 372 / e-pošta: kibla@kibla.org