English

































Novica


Start:up Müsli: Kako je heker postal hustler
22.03.2016 19:00

Tokrat bomo gostili Luko Topolovca iz podjetja Drugi vid (EqualEyes), ki je skupaj z Blažem Magdičem in Tinetom Poštuvanom zgradil uspešno podjetje, ki svoje storitve in produkte prodaja na globalnem trgu. Danes v podjetju dela že 25 ljudi, začetki pa segajo v leto 2007, ko so mladi hekerji, takrat še študenti FERI Maribor, osvojili drugo mesto na Microsoftovem tekmovanju ImagineCup. Na poti do danes so se udeleževali številnih hekersko obarvanih tekmovanj in dogodkov, nazadnje so zmagali na 24-urnem programerskem maratonu, na eni največjih tehnoloških konferenc TechCrunch Disrupt London 2015! Zmago odlično unovčujejo, zato zaradi povečanega obsega dela aktivno iščejo nove kadre na področju spletnih in mobilnih tehnologij. Odlična priložnost, da v KIBLI Luko pocukaš za rokav, oglasiš pa se mu lahko tudi na luka@equaleyes.com.

Ključni člani tima pri izgradnji produkta in trga pa so tudi dizajnerji in hustlerji. Dizajner, hustler, heker so si soodvisni in imajo pri končnem uspehu vsak svojo pomembno vlogo. Zato vas vse, ki ste vsaj malo hekerja, dizajnerja ali hustlerja pričakujemo v @KIBLA.
 
Kdo je Luka Topolovec?

Je soustanovitelj podjetja Drugi vid. Ljubitelj filmov in knjig. Pasjeljubec. Po srcu in znanju hacker, zato odlično managira delitev dela med ekipo, ne samo kaj naj kdo dela, ampak predvsem kako naj to naredi, da je delo kvalitetno, hitro in cenovno ugodno opravljeno. Empatičen in socialno inteligenten, zato so ga soustanovitelji prepoznali kot pravo osebo za komunikacijo s strankami.

<- Nazaj na: Arhiv novic

Dejavnosti


KIBLA PORTAL

KiBela

artKIT

KIBLA2LAB

Neformalno izobraževanje

Spremljevalni program

Sodelovanja in gostovanja

KIBAR

Za:misel

TOX

folio

Festivali


KIBLIX

MED

Festival ljubezni 2008-2012

Dnevi radovednosti 1997-2011

Ciklus (DA)(NE)S

Projekti, koprodukcije in mednarodna sodelovanja


Aktualni projekti

Koprodukcije

Zaključeni projekti

Naročilo obvestil





Poiščite nas na socialnih omrežjih:







Nagrada e-odličnost 2008
















































MULTIMEDIJSKI CENTER KIBLA / Ulica kneza Koclja 9, 2000 Maribor, Slovenija, Evropa
telefon: 059 076 371 ali 059 076 372 / e-pošta: kibla@kibla.org