English

































Novica


S prestižno uro po zmago na Kickstarter!
05.12.2017 19:05
Ne glede na vse tehnološke novotarije je klasična ročna ura še vedno simbol uspeha in uglajenosti, švicarska preciznost in kvaliteta pa zagotavljata, da je vredna svojega denarja. Ekipa Vamatic je želela klasično lepoto visoko kvalitetne ročne ure združiti z željo mladih, da kot modni dodatek odraža tudi trenutni stil nosilca.

Urbani življenjski slog in hiter tempo življenja vplivata na naš prosti čas in nenazadnje tudi na to kako prehajamo med zasebnimi opravki in poslovnimi sestanki. Ljubezen do kvalitetnih švicarskih ročnih ur in njihovo ‘zbiranje’ pa je lahko drag hobi. Tudi zato je ekipa Vamatic prepoznala, da stranke potrebujejo visoko kvaliteten izdelek, ki ga lahko prilagajajo svojemu stilu in trenutnemu razpoloženju. Tako so združili v Švici izdelano osnovo ure, kateri lahko menjamo pašček glede na trenutne stilske želje.

Na kavč v Kiblo smo povabili člane ekipe Vamatic, ki bodo z vami delili njihovo zgodbo nastanka ideje, oblikovanja produkta, izzivih s katerimi so se srečali na dosedanji poti ter kako so jih premostili. Vprašali jih bomo tudi, kateri so ključni elementi uspešnega vstopa na trg, kako so formirali ekipo, kje so zbrali dosedanja sredstva in druga vprašanja, s katerimi se soočajo startup podjetja na začetku poti.  

Na dan dogodka je tudi  začetek njihove Kickstarter kampanje, zato bomo spregovorili o njihovi izkušnji priprave na ‘launch’, kdo jim je pri tem pomagal in kako se ekipa sploh loti vključevanja v mrežo Kickstarter projektov.   Na kavč v Kiblo smo povabili:
Marcel Boškovič, Tadej Kelc, Žiga Potočnik

VEČ NA ...

<- Nazaj na: Arhiv novic

Dejavnosti


KIBLA PORTAL

KiBela

artKIT

KIBLA2LAB

Neformalno izobraževanje

Spremljevalni program

Sodelovanja in gostovanja

KIBAR

Za:misel

TOX

folio

Festivali


KIBLIX

MED

Festival ljubezni 2008-2012

Dnevi radovednosti 1997-2011

Ciklus (DA)(NE)S

Projekti, koprodukcije in mednarodna sodelovanja


Aktualni projekti

Koprodukcije

Zaključeni projekti

Naročilo obvestil





Poiščite nas na socialnih omrežjih:







Nagrada e-odličnost 2008
















































MULTIMEDIJSKI CENTER KIBLA / Ulica kneza Koclja 9, 2000 Maribor, Slovenija, Evropa
telefon: 059 076 371 ali 059 076 372 / e-pošta: kibla@kibla.org