English

































Novica


Start:up Müsli: Kako skupnost uporabiti za rast posla
08.10.2019 19:00
MMC KIBLA, torek, 8. oktober 2019, ob 19:00
Gosta: Anita Mlakar, Rok Gulič
Moderator:  Aleš Zorc

Ali se sprašuješ, kako zgraditi skupnost zvestih kupcev, ki ti bo pomagala s povratnimi informacijami pri razvoju produkta, pomagala pri promociji in širjenju ugleda blagovne znamke?
Kako ohraniti dober odnos in kako spremeniti zveste kupce v promotorje vaše zgodbe?
Kako ti lahko pri tem pomaga PR?
Uspešni produkti, ki navdušujejo, so pogosto tisti, ki rešujejo težave na preprost način, kupci pa brez njih skorajda več ne morejo. Redkim uspe v prvem poskusu. Da bi postali tržno uspešni, je potrebno kar nekaj iteracij, da produkt postane to, kar si kupci želijo – in so za to tudi pripravljeni plačati. Pri tem pa igra pomembno vlogo skupnost, ki na začetku s povratno informacijo podjetniku omogoči, da produkt izboljša tako, kot si potencialni kupci želijo. Če se njihovo mnenje upošteva, bodo z vami skozi celoten proces, dajali vam bodo nenehne povratne informacije, govorili o vas s svojimi prijatelji, od vas pa ne bodo pričakovali popolnega izdelka, saj se zavedajo, da ste še v zgodnji fazi razvoja izdelka.
Pri tem pa mora podjetnik vedno upoštevati, da morata obe strani druga drugi dati enako vrednost, da bi odnos lahko deloval.
Vse o izgradnji skupnosti, odnosi z javnostmi (skupnost je ena izmed javnosti podjetja), kako lahko povečam ugled in PRepoznavnost podjetja, kako naj gradim odnose s strankami, poslovnimi partnerji, zaposlenimi, da bom s tem dvignil prodajo, kako naj se lotim komunikacije z novinarji in kako pritegniti njihovo zanimanje, zakaj komunicirati s strankami tudi, ko jim ne želim prodajati, bomo govorili na tokratnem Start:up Müsliju.
Program
19:00 – 20:30 Start:up Müsli: Kako skupnost uporabiti za rast posla / Moderator Aleš Zorc
Gosta: Anita Mlakar, Rok Gulič
Anita Mlakar pravi, da svoje zgodbe ne bi menjala za nič na svetu, kajti prav prehojena pot ji je pomagala, da lahko danes bolje služi ljudem. Je predavateljica in svetovalka za odnose z javnostmi ter javnega nastopanja. Je odgovorna urednica revije Destinacija, avtorica člankov na temo odnosov in komunikacije z javnostmi in moderatorka javnih prireditev.
Ima dvajsetletne izkušnje v novinarskih in uredniških vodah na televiziji, na radiu in v tiskanih medijih. In prav kot urednica je začela razmišljati, kje so največje pomanjkljivosti in napake v komunikaciji PR-ovcev, ko želijo pritegniti pozornost medijev. Danes govori in širi znanje o celotnem mozaiku odnosov z javnostmi in dokazuje, da je PR veliko več kot le odnos z mediji. Predvsem pa uživa v vlogi mame, obožuje šport, dobre prijateljske debate in verjame v srčen odnos do ljudi in živali.
Rok Gulič je glavni motor in direktor hitro rastočega startup podjetja OLLO, ki razvija in trži slušalke za avdio-inženirje in ljubitelje visoko resolucijskega zvoka ter inovativne BSETM-nizkotonske blazine (angl. Body Sound Experience), ki v kombinaciji zagotavljajo odlično delovno okolje za avdio profesionalce kot tudi svojevrstno izkušnjo v domačem kinu ali pri igranju video igric. Namenjene so predvsem avdio inženirjem, profesionalcem, ki delajo v avdio sferi ali video- ali multimedijski produkciji, kjer potrebujejo dobro reprodukcijo zvoka in obenem nimajo neke sobe, v kateri bi lahko to počeli. Podjetje Ollo je tudi aktualni finalist Slovenskega start:up leta 2019.

Več in prijava:
https://www.startupmaribor.si/sl-si/dogodek/340/start-up-m-sli-kako-skupnost-uporabiti-za-rast-posla-

-----------------
MMC KIBLA, Ulica kneza Koclja 9, Maribor

<- Nazaj na: Arhiv novic

Dejavnosti


KIBLA PORTAL

KiBela

artKIT

KIBLA2LAB

Neformalno izobraževanje

Spremljevalni program

Sodelovanja in gostovanja

KIBAR

Za:misel

TOX

folio

Festivali


KIBLIX

MED

Festival ljubezni 2008-2012

Dnevi radovednosti 1997-2011

Ciklus (DA)(NE)S

Projekti, koprodukcije in mednarodna sodelovanja


Aktualni projekti

Koprodukcije

Zaključeni projekti

Naročilo obvestil





Poiščite nas na socialnih omrežjih:







Nagrada e-odličnost 2008
















































MULTIMEDIJSKI CENTER KIBLA / Ulica kneza Koclja 9, 2000 Maribor, Slovenija, Evropa
telefon: 059 076 371 ali 059 076 372 / e-pošta: kibla@kibla.org