English

































Novica


Start:up Müsli: Kako z vlogom/blogom do večje prodaje
09.04.2019 19:00
Start:up Müsli: Kako z vlogom/blogom do večje prodaje
Ciril Komotar, Teodor Šimenc
MMC KIBLA, torek, 9. april 2019, ob 19. uri


Želiš povečati prepoznavnost svoje blagovne znamke, dvigniti prodajo in uporabnikom približati svoje produkte ali storitve? Če JA, potem pridi na Start:up Müsli, kjer boš spoznal, zakaj je vsebina kraljica marketinga in kako ti vlog ali blog lahko pomaga zgraditi večjo prepoznavnost in povezanost z uporabniki, posledično pa tudi dvigniti prodajo. Vse več podjetij se želi približati svojim uporabnikom tudi z influencer marketingom. Kako, kdaj, s kom in zakaj sodelovati z influencerji izveš v zanimivem pogovoru s Cirilom Komotarjem, ki ima na svojem YouTube kanalu Komotar Minuta že več kot 27.000 naročnikov.

Kaj je vlog?
Vsaka slika je vredna 1000 besed, enominutni video pa približno 1,8 milijona besed. Zato ni presenetljivo, da video vsebine dosežejo največ ljudi. VLOG, ki je pravzaprav VIDEO BLOG, je v zadnjih nekaj letih močno pridobil na popularnosti in je en izmed načinov storytellinga, ki povezuje blagovne znamke z uporabniki. Njegova priljubljenost pa kotira visoko tudi zato, ker je vsebina v njem podana na bolj sproščen in zabaven način.

Bloganje ni OUT!
Kreiranje kakovostne vsebine, skozi katero uporabniki pridobijo koristne informacije in nasvete ti bo pomagalo zgraditi odnos s svojimi uporabniki, hkrati pa te pozicioniralo kot strokovnjaka na svojem področju. To pa si želiš, kajne? Dobro zasnovan blog ti pomagala tudi pri SEO optimizaciji, kar pomeni, da te bomo uporabniki na spletu hitreje našli. Kar je super za tvoj posel! Vzpon svojega posla s kreiranjem vsebine na več blogih pri nas in v tujini, ti bo zaupal direktor podjetja Optuim, Teodor Štimec.

Več o dogodku in prijava:
https://bit.ly/2U7ARbq

<- Nazaj na: Arhiv novic

Dejavnosti


KIBLA PORTAL

KiBela

artKIT

KIBLA2LAB

Neformalno izobraževanje

Spremljevalni program

Sodelovanja in gostovanja

KIBAR

Za:misel

TOX

folio

Festivali


KIBLIX

MED

Festival ljubezni 2008-2012

Dnevi radovednosti 1997-2011

Ciklus (DA)(NE)S

Projekti, koprodukcije in mednarodna sodelovanja


Aktualni projekti

Koprodukcije

Zaključeni projekti

Naročilo obvestil





Poiščite nas na socialnih omrežjih:







Nagrada e-odličnost 2008
















































MULTIMEDIJSKI CENTER KIBLA / Ulica kneza Koclja 9, 2000 Maribor, Slovenija, Evropa
telefon: 059 076 371 ali 059 076 372 / e-pošta: kibla@kibla.org