English

































Novica


Start:up Müsli, Dober vodja = Uspešen tim
22.10.2019 19:00
Start:up Müsli
Dober vodja = Uspešen tim
Mateja Verlič Brunčič, Tina Kastelic, Lara Delić
MMC KIBLA, torek, 22. oktober 2019, ob 19. uri


Zakaj nekateri timi delujejo složno, kljub različnim pogledom na določeno stvar, v drugih pa neprestano prihaja do glasnega nestrinjanja, katerega posledica je neusklajeno poslovanje, stres ob prihodu v službo in pogostejše pojavljanje napak?
 
Poslovni uspeh je vedno rezultat dela celotnega tima, vendar ima vodja pri tem ključno vlogo. Kako lahko vodja ustvari motivacijsko in uspešno okolje za prav vsakega sodelavca in katere so tiste vodstvene veščine in znanja, ki jih mora imeti, da bo uspešno vodil sodelavce, je tema  torkovega srečanja. 
 
Čaka nas zanimiv pogovor o iskanju in zaposlovanju novih kadrov, oblikovanju uspešnega tima in komuniciranju znotraj njega, motiviranju zaposlenih ter sistemu nagrajevanja. Govorili bomo tudi o vplivu delovnega okolja na domače in obratno. Delovno okolje lahko namreč posega v družinske odnose in obratno, družina lahko vpliva na zmožnost opravljanja dela.

Dogodek je namenjen:

    Vodjem v podjetjih, da bodo znali voditi tim tako, da bo podjetje poslovno uspešno, da bo vsak sodelavec izkoristil svoje potenciale, pri tem pa ostal veder človek, ki rad prihaja v službo.

    Sodelavcem v podjetjih, ki želijo izvedeti kaj je vloga vodje in kaj lahko od vodje pričakujejo, pri tem pa se bo zavedal, kaj so njegove obveznosti in vloga v timu, da bo lahko vodja uspešno vodil.

Mateja Verlič Brunčič je COO podjetja Equaleyes, ki je pred nekaj več kot desetimi leti svojo pot začelo v inkubatorju Tovarna podjemov. Od takrat je ekipa 4 ustanoviteljev zrasla na več kot 25 sodelavcev, kupce imajo po celem svetu.

Tina Kastelic je psihologinja, specializantka organizacijske transakcijske analize, direktorica podjetja Kompetenca d.o.o. in podjetnica. Ima bogate, več kot 10 letne izkušnje s področja svetovanja in razvoja kadrov. V zadnjih letih se je specializirala za kompleksne kadrovske rešitve (kompetenčni modeli, sistemi nasledstev, mentorski sistemi, definiranje odgovornosti in vlog, ipd.).

Lara Delić je univ. dipl. psihologinja, predavateljica in svetovalka z večletnimi praktičnimi izkušnjami pri vodenju kadrovsko razvojnih procesov podjetja. Je asistentka za področje psihologije na Univerzi v Mariboru. Navdušujejo jo medosebne razlike, odkrivanje individualnih potencialov in talentov. Je licincirana svetovalka Profiles XT, mediatorka in terapevtka medicinske hipnoze.

Prijava:

https://www.startupmaribor.si/sl-si/dogodek/348/start-up-m-sli-dober-vodja-uspesen-tim-

<- Nazaj na: Arhiv novic

Dejavnosti


KIBLA PORTAL

KiBela

artKIT

KIBLA2LAB

Neformalno izobraževanje

Spremljevalni program

Sodelovanja in gostovanja

KIBAR

Za:misel

TOX

folio

Festivali


KIBLIX

MED

Festival ljubezni 2008-2012

Dnevi radovednosti 1997-2011

Ciklus (DA)(NE)S

Projekti, koprodukcije in mednarodna sodelovanja


Aktualni projekti

Koprodukcije

Zaključeni projekti

Naročilo obvestil





Poiščite nas na socialnih omrežjih:







Nagrada e-odličnost 2008
















































MULTIMEDIJSKI CENTER KIBLA / Ulica kneza Koclja 9, 2000 Maribor, Slovenija, Evropa
telefon: 059 076 371 ali 059 076 372 / e-pošta: kibla@kibla.org